ePerolehan: Login Masuk Portal Perolehan Kerajaan

sistem ePerolehan login masuk : Login Masuk Portal Perolehan Tender Kerajaan Secara Online

eperolehan

Sesuai dengan negara kita hari ini sedang mengadaptasi sistem online disetiap sistem kerajaan hari ini.

Banyak maklumat dan pengumuman kerajaan disalurkan melalui secara media sosial dan online.

Begitu juga, pelbagai portal kerajaan dibangunkan dnegan harapan sistem perkhidmatan kerajaan diuruskan secara online dengan harapan memudahkan interaksi antara rakyat Malaysia dan kerajaan lebih telus, efisien dan memudahkan semua pihak.

Tidak terlepas juga sistem perolehan kerajaan yang selama ini hanya menggunakan cara lama iaitu cara manual sahaja.

5 Perkara Penting Sistem ePerolehan

1) Anda boleh login masuk melalui pautan dengan cara klik di sini

2) Di pihak kerajaan dengan ada sistem seperti ini, kerajaan dapat memantau setiap pembelian dan perbelanjaan aset, servis dengan lebih efisien dan menjimatkan masa semua pihak.

Ini termasuk dikalangan penjawat awam yang terbabit termasuk dapat mengurangkan lagi risiko terdedah untuk berlakunya masalah penyelewengan dan rasuah perbelanjaan aset, projek dan servis

login eperolehan

3) Dengan data yang diperolehi melalui sistem online, kerajaan lebih mudah untuk memantau dan merancang keperluan perbelanjaan semasa dan ketepatan peruntukkan bagi perbelanjaan aset, projek dan servis pada tahun tahun yang akan datang

Penambahbaikan Sistem Online

Kerajaan baru- baru ini telah melakukan pelbagai penambaikan dengan harapan pengguna yang menggunakan sistem baharu ini dengan lebih mudah.

Ini kerana ada ramai pengguna yang terdiri dikalangan ‘orang lama’ yang kurang mahir dengan sistem ini yang kurang mesra pengguna.

Mypt3 difahamkan yang mana ia telah pun dinaiktaraf.

P/S : Harapan ramai semua kelajuan akses dipertingkatkan dengan menggunakan spesifikasi server yang lebih baik dan menjadikan setiap pautan permohonan dipermudahkan dan mesra pengguna terutamanya yang bukannya ‘teknologi savvy’.

Tidak kira pengguna Pulau Pinang (Penang), Sabah, Sarawak, Kedah, Perlis, Kuala Lumpur, Selangor, melaka, Perak, Negeri Sembilan, Johor, Pahang, Kelantan, Terengganu, Kelantan semua mahukan sistem eperolehan online terus dipantau dipertingkatkan presrasinya. Setuju?

Baca Lagi 4 Info Berkaitan Di Bawah

Scroll to Top