Telefon Pintar Terbaik 2020 Bawah RM1000

Telefon murah dikalangan telefon Pintar Terbaik dan Murah 2020 smartphone Bawah RM1000

telefon murah

Sekarang ini berlaku lambakan jenama dan model telefon pintar yang bagus dan murah yang boleh anda pilih & miliki. Daripada jenama Apple dengan beli iphone 11 dengan u mobile iphone 11, Huawei, HTC, Samsung, Oppo, Xiaomi, Lenovo, Vivo dan banyak lagi.

Pada harga yang yang berpatutan sekarang ini pun anda sudah boleh dapat telefon yang bagus dan murah yang memiliki bateri yang tahan lama, dengan mempunyai kamera terbaik. Jom claim semakan telefon percuma b40 malaysia

Untuk bawah RM200 ataupun bawah RM300 mungkin tidak akan dapat spesifikasi seperti di atas ini. Tetapi jikalau lingkungan harga murah bawah RM500 atau RM800, smartphone bawah RM1000 apatah lagi telefon terbaik bawah RM1500 atau bawah RM2000, mudah-mudah anda dapat spesifikasi yang anda idamkan tahun 2020.

Apabila semua berlumba-lumba menghasilkan smartphone terbaik, yang untung siapa? Kita dan anda semua yang untung. Anda beli secara cash boleh, anda nak beli secara installement pun boleh. Terpulang kepada bajet dan kemampuan anda sendiri.  Seperti biasa, syarikat telekomunikasi seperti Maxis, U Mobile, Celcom dan juga Digi ada menawarkan pakej menarik untuk mana-mana daripada anda yang sedang cari telefon pilihan anda sekarang.

10 Jenama Telefon Pintar Terbaik dan Murah

Telefon Pintar Terbaik bawah RM2000 2020

  • Akan dikemaskinikan

Telefon Pintar Terbaik bawah RM1500 Tahun 2020

  • Akan dikemaskinikan

Telefon Terbaik bawah RM1000 2020

  • Akan dikemaskinikan

Smartphone & Telefon Terbaik bawah RM500 2020

  • Akan dikemaskinikan

Jikalau anda mahu memberikan kepada anak kecil anda bermain tetapi tidak risau jikalau kena balik dengan anak anda, mungkin anda boleh pertimbangkan model Honor 8c ini. Menarik 2 hati tahan bateri sebelum dicas semula

Ataupun anda boleh juga pertimbangkan model Oppo A71. Rekabentuk smartphone ini masih tampak elegan dan kemas walaupun harga smartphone ini masih lagi bawah RM500

JOM TONTON: Siaran Langsung Liga Super 2020 secara percuma

Sejarah Pemilikan Smartphone

Dahulu harga smartphone agak mahal pada awal kemunculannya. Bermula dengan model HTC, takingat model yang mana satu. Harga RM2 ribu lebih masa itu. Tak berbaloi cepat panas.

Tukar kepada model Samsung Galaxy S2. Pun cepat sangat panas. Tetapi jauh lebih baik dengan model HTC yang digunakan sebelum itu. Tetapi Samsung pun pakai sekejap. Sekitar setahun sahaja.

Kemudian mula menggunakan produk Apple iaitu bermula iPhone 5s ketika itu. Sangat-sangat berpuas hati. Digunakan sekitar pertengahan tahun 2012 sehinggalah akhir tahun lepas 2018.

Sebelum akhirnya bertukar kepada iPhone XR yang digunakan sehingga sekarang.

SUMBER: https://www.techradar.com/sg/news/best-phones-in-australia