Splkpm Login Modul Individu

SPLKPM Login modul individu Sistem Pengurusan Latihan Kementerian Pendidikan Malaysia

splkpm login modul individu

Pernah atau tidak cikgu cikgu check Sistem Pengurusan Latihan Kementerian Pendidikan Malaysia. Jikalau sudah namanya guru pasti pernah bukan.

SEMAK SINi: Portal Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah Saps 2020

Tetapi pernahkah kejadian menimpa dikalangan guru guru di mana kursus, latihan, lawatan kerja, bengkel kerja, seminar, kelas bimbingan dan lain lain lagi yang pernah hadiri tetapi akhirnya tidak disenaraikan selepas anda semak sistem ini. Sadis bukan?

Bersama-sama ini mypt3 ingin berkongsi tips untuk menyelesaikan masalah ini. Boleh klik ke pautan ini, jikalau anda mahu akses ke ssdm online.

Senarai Kandungan Penting:

Tips Kemaskini SPLKPM

1) Gunakan surat kursus yang telah anda hadiri untuk anda kemaskini semasa login splkm ini. Anda boleh login melalui pautan ini, https://splkpm.moe.gov.my/i_splg/

2) Sila klik “Daftar Aduan atau senarai aduan”

login splkm

3) Isi dan lengkapkan ruangan kursus

sistem Pengurusan Latihan skplm

Ramai yang mengatakan dengan adanya sistem ini, banyak masa dapat dijimatkan berbanding semasa buat secara manual dahulu. Cuma harapan besar kalangan guru agar prestasi akes sistem ini dapat ditingkatkan pada masa hadapan.

BACA SINI: Semakan Imtiaz 2020 Keputusan Permohonan Terengganu & Melaka

Ini kerana ramai juga kalangan guru mengadu adakalanya aksesnya kurang memuaskan dan dilihat tidak sesuai dengan sistem yang terpaksa menampung pengguna seramai lebih 400 ribu pengguna dikalangan guru di Malaysia