Mypuspakom Login Puspakom Booking Online


Sistem login Puspakom Online Booking Pemeriksaan di Mypuspakom untuk appointment

booking puspakom online login mypuspakom

Dahulu cukup main susah untuk buat inspection. Kadang-kadang perlu lantik ejen untuk untuk melakukan pemeriksaan.

Menyedari masalah ini bagi mengurangkan kebergantungan orang tengah dan memberikan peluang kepada pemilik kenderaan sendiri untuk tentukan appointment dan membuat temujanji dalam talian untuk pemeriksaan kereta atau kenderaan anda, pihak Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer telah pun membangunkan sistem puspakom online booking mereka sendiri yang diberi nama login mypuspakom online.

Tindakan pantas pihak Pusat Pemeriksaan puspakom membangunkan sistem online seiring dengan perkembangkan teknologi hari ini disambut baik oleh orang ramai.

Buktinya sudah lebih 100,000 pengguna menggunakan sistem puspakom login. Sudah pastinya ia dapat mengurangkan kesesakan teruk di Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer yang memaksa pengguna menunggu lama sepanjang hari di sana sebelum ini.

Login Mypuspakom Puspakom Online

Bermakna di sini, tidak kira mana-mana cawangan di sleuruh negeri di malaysia baik di melaka, negeri Sembilan, Pahang, Sabah, Sarawak, Perlis, Terengganu, Kelantan, Perak, Pulau Pinang, Kedah, Selangor, Kuala Lumpur dan Johor sudah boleh dilakukan temujanji secara online.

1) Boleh terus pergi ke portal rasmi Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer

PERKARA PAUTANNYA
Register & mypuspakom Login di sini portal rasmi puspakom.com.my
Sekarang ini anda sudah boleh bayar harga roadtax kereta dan bayar insuran kereta secara online Gunakan portal myeg online

2) Melalui sistem online booking ini, anda boleh mohon temujanji dan menariknya lagi, pembayaran boleh dilakukan juga secara online.

3) Selain itu, segala butiran mengenai pemeriksaan kenderaan anda boleh juga anda semak secara online. Selain daripada sistem mypuspakom online, pihak Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer turut menyediakan aplikasi yang boleh anda download dan muat turun ke telefon pintar untuk digunakan anda.

4) Jikalau anda perlu sebarang bantuan boleh terus hubungi nombor hotline mereka di nombor ini, 1-800-22-2210. Kakitangan yang bertugas bersedia untuk membantu anda.

P/S : Yang bagusnya pihak Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer mengatakan pemeriksaan yang akan dilakukan mereka akan dipercepatkan tanpa berkompromi aspek keselamatan dan ketelitian pemeriksaan yang hanya akan mengambil masa anda selama hanya 60 minit sahaja

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!

Semua artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.


Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2022 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia