≡ BACK

Portal Pembasmian Kemiskinan : Daftar dan Login Untuk Terima Bantuan

Daftar dan Login Portal Pembasmian Kemiskinan

Kami boleh katakan ini merupakan satu skim dan insentif yang mirip kepada skim pencen khusus untuk golongan wanita samada kumpulan suri rumah, janda ataupun kumpulan ibu tunggal di Malaysia.

Portal Pembasmian Kemiskinan

Dek kerana Timbalan perdana Menteri Malaysia hari adalah wanita yang juga merupakan Menteri untuk Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat beliau merasakan yang golongan wanita di Malaysia perlu dibela.

Itu sebablah lahirnya program yang seumpama ini di mana merealisasikan seperti yang terkandung dalam janji manifesto pakatan Harapan.

Pihak Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat menggunakan data dan senarai nama yang terkandung dalam Portal Pembasmian Kemiskinan ekasih untuk membolehkan anda menikmati hak dan bahagian anda seperti yang dijanjikan oleh kerajaan.

Oleh itu, kerajaan telah meminta anda semua yang terdiri daripada kumpulan ini anda boleh melakukan pendaftaran di portal pembasmian kemiskinan sekarang.

Cara Daftar Nama Anda di Portal Pembasmian Kemiskinan

Sila daftar akaun anda melalui pautan pada jadual di di bawah ini :

  • Akses Portal Pembasmian Kemiskinan : ekasih

Apa yang kerajaan mahukan jikalau apa terjadi pada hubungan suami dan isteri, golongan wanita tetap terbela. Jadi masih belum terlambat untuk mulakannya daripada sekarang.

Dan dalam masa yang sama golongan yang bersendirian seperti janda dan ibu tunggal tetap dibantu.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sambung Baca Lagi Informasi Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Caruman KWSP Suri Rumah : Bagaimana Cara Pembayaran Kepada Penerima Bagaimana Semak Cara Pembayaran Skim Caruman KWSP Suri Rumah. Bayaran Caruman Kwsp untuk Suri Rumah Berita baik untuk golongan suri rumah. Dalam usah…
ekasih : Semakan Cara Daftar Dapat Duit FREE dan Bantuan Kerajaan Semakan eKasih kwsp, rebat bil elektrik dan bantuan sara hidup bsh untuk i suri dan Daftar bantuan sara Hidup di Portal E-Kasih Online. Sila kemaskini…