U Mobile Iphone 11 Pro Plan Postpaid Pilihan Kami

Plan postpaid U Mobile Iphone 11 Pro phone Pilihan Kami

plan u mobile iphone 11 pro postpaid

Sekarang ini, kami menggunakan Infinate 150 Digi Unlimited Internet menggunakan telefon pintar terbaik dan murah milik kami. Daripada dulu sampai sekarang tidak pernah mendatang masalah.

Selain itu, kenapa kami pilih pelan postpaid ini adalah kerana ia menawarkan sambungan internet hotspot yang unlimited kepada peranti lain. Dan kami masih menggunakan sampai sekarang.

Dalam pada masa yang sama kami juga ada menggunakan satu lagi pakej umobile iphone 11 pro

Kenapa kami pilih pelan postpaid ini, boleh teruskan membaca ulasan review kami di bawah ini nanti.

Plan U mobile Iphone 11 Pro

Kami memilih pakej telco ini kerana ia menawarkan plan internet terbaik pada pakej yang berpatutan berbanding telco yang lain. Sumber: https://www.u.com.my/devices/iphone/iphone11pro

Selain itu sekarang ini Umobile turut tawarkan pelan untuk sesiapa yang mahu beli telefon pintar atau smartphone Iphone Xr, Sambung Galaxy Note 10 ataupun Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy A10

pakej u mobile phone plan

Kebaikan Keburukan

Entahlah setakat ini tiada keburukan yang boleh kami senaraikan buat masa ini.

1) U mobile coverage boleh dikatakan superb tiada masalah setakat ini. Tetapi jikalau anda tinggal di Sabah dan Sarawak, kami sarankan elakkan telco ini. Tak sesuai lagi.

2) Sambung internet laju, kelajuan seperti menggunakan UNIFI

3) Dengan kuota yang unlimited

4) Harga pakej plan u mobile 11 pro postpaid yang boleh dikatakan antara yang termurah dibandingkan dengan telco lain seperti Digi, Celcom, Maxis sesuai dengan pakej yang ditawarkan. Paling Mahal tak silap kami adalah pelan MAXIS.

5) Kami melihat sendiri plan u mobile iphone 11 pro adalah yang terbaik berbanding senarai telco di malaysia yang lain

OH YA, baru kami teringat satu KEBURUKAN U MOBILE Iaitu, di antara keempat dari kalangan senarai telco di malaysia yang lain, telco ini adalah yang paling slow dan lambat kelajuan internet mereka. Paling laju….

  1. MAXIS
  2. CELCOM
  3. DIGI
  4. Akhir sekali Umobile

Dengan sambung yang bagus ditambah mungkin masih ramai tidak pakai lagi, menjadikan kemudahan yang sediakan ramai yang berpuas hati sebenarnya.

Ditambah mungkin ramai lagi yang skeptikal dengan kemudahan yang ditawarkan pihak telco ini.

Anak muda pun sekarang ini, kami perhatikan sudah ramai yang menggunakan telco ini. Mungkin mereka jenis yang berani mencuba? Anda pula macam mana?

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!


Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2021 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia