Plan U Mobile Postpaid Iphone 11 Pro Pilihan Kami

Plan U Mobile Postpaid Iphone 11 Pro Pilihan Kami

plan u umobile iphone 11 pro

Sekarang ini, kami menggunakan Infinate 150 Digi Unlimited Internet menggunakan telefon pintar terbaik dan murah milik kami. Daripada dulu sampai sekarang tidak pernah mendatang masalah.

Selain itu, kenapa kami pilih pelan postpaid ini adalah kerana ia menawarkan sambungan internet hotspot yang unlimited kepada peranti lain. Dan kami masih menggunakan sampai sekarang.

Dalam pada masa yang sama kami juga ada menggunakan satu lagi plan u mobile postpaid.

Kenapa kami pilih pelan post ini, boleh teruskan membaca ulasan review kami di bawah ini nanti.

Plan Umobile Postpaid Iphone 11 Pro

Kami memilih telco ini kerana ia menawarkan plan u mobile postpaid iphone 11 pro yang terbaik pada pakej yang berpatutan berbanding telco yang lain.

Selain itu sekarang ini Umobile turut tawarkan pelan untuk sesiapa yang mahu beli telefon pintar atau smartphone Iphone Xr, Sambung Galaxy Note 10 ataupun Huawau Mate 20 Pro, Samsung Galaxy A10

u mobile postpaid

Kebaikan Keburukan U mobile

Entahlah setakat ini tiada keburukan yang boleh kami senaraikan buat masa ini.

1) U mobile coverage boleh dikatakan superb tiada masalah setakat ini. Tetapi jikalau anda tinggal di Sabah dan Sarawak, kami sarankan elakkan telco ini. Tak sesuai lagi.

2) Sambung internet laju, kelajuan seperti menggunakan UNIFI

3) Dengan kuota yang unlimited

4) Harga plan u mobile postpaid yang boleh dikatakan antara yang termurah dibandingkan dengan telco lain seperti Digi, Celcom, Maxis sesuai dengan pakej yang ditawarkan. Paling Mahal tak silap kami adalah pelan MAXIS.

5) Kami melihat sendiri plan u mobile iphone 11 pro adalah yang terbaik berbanding senarai telco di malaysia yang lain

OH YA, baru kami teringat satu KEBURUKAN U MOBILE. Iaitu, di antara keempat telco, U Mobile adalah yang paling slow dan lambat kelajuan internet mereka. Paling laju….

  1. MAXIS
  2. CELCOM
  3. DIGI
  4. Akhir sekali Umobile

Dengan sambung yang bagus ditambah mungkin masih ramai tidak pakai lagi, menjadikan kemudahan yang sediakan ramai yang berpuas hati sebenarnya.

Ditambah mungkin ramai lagi yang skeptikal dengan kemudahan yang ditawarkan pihak Umobile.

Anak muda pun sekarang ini, kami perhatikan sudah ramai yang menggunakan umobile. Mungkin mereka jenis yang berani mencuba? Anda pula macam mana?

Baca Lagi 4 Info Berkaitan Di Bawah

Scroll to Top