fbpx

Tarikh Pembayaran Dividen Koperasi Tentera 2021


Semakan Tarikh Pembayaran Dividen Koperasi Tentera 2021 : Sejarah Bayaran Setiap Tahun

tarikah bayaran dividen untuk koperasi tentera

Berdasarkan rekod yang Mypt3 perolehi setakat ini, angka yang terkini menunjukkan sudah ada seramai lebih 154,933 yang sudah memXbuat caruman perkeso dan menantikan pengumuman dividen setiap tahun.

Untuk anda yang mahu melakukan semak baki simpanan secara online, maaf ia tidak disediakan buat masa ini. Hanya ada perkhidmatan secara sms sahaja. Selain daripada itu, mereka turut menyediakan sistem semakan secara sms untuk tujuan semak baki simpanan secara sms

BACA SINI: Pengumuman bonus bank rakyat pada tahun ini

Berdasarkan rekod anda semak tarikh bayaran dividen koperasi tentera 2021 akan diumumkan sekitar antara bulan Mei, Jun ataupun bulan Julai ataupun pada bulan Ogos setiap tahun. Nantikan ya.

Sejarah Tarikh Pembayaran Dividen Koperasi Tentera 2021

Boleh semak trend pembayaran seperti pada jadual di bawah ini :

TAHUNJUMLAH DIVIDEN
2021 
2020 
201910 peratus 
201810 peratus
201710 peratus
201612 peratus
201510 peratus
201410 peratus
201312 peratus

Boleh tahan bukan?

Borang Pengeluaran Dividen

Kepada anda yang mahu membuat semakan pengeluaran boleh dapatkannya dengan borang dividen yang disediakan melalui pautan koperasi tentera ini:

Antara Kebaikan Pencarum

1) Sudah tentu mereka berdasarkan rekod menerima kadar dividen yang agak tinggi setiap tahun. Walaubagaimanapun tidak setinggi dividen bank rakyat

2) Jikalau anak yang dapat keputusan PT3 dan keputusan SPM yang cemerlang mereka akan menerima insentif tunai dibawah program dan Skim Insentif Kecemerlangan (SIK)

3) Antara koperasi kukuh di Malaysia. Ia diletakkan di bawah Lembaga Angkatan Tentera Malaysia LTAT adalah bank koperasi ketiga terbesar di Malaysia.

P/S : Jangan biarkan anda memiliki yuran tertunggak, atau pinjaman yang juga tertunggak jikalau anda tidak mahu pengeluaran dividen koperasi tentera mendapat masalah.

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!


3 artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.

Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2021 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia