Pembayaran Dividen Koperasi Tentera : Sejarah Pembayaran Setiap Tahun

Pembayaran Dividen Koperasi Tentera : Sejarah Pembayaran Setiap Tahun

Berdasarkan rekod yang Mypt3 perolehi setakat ini, angka yang terkini menunjukkan sudah ada seramai lebih 154,933 yang sudah membuat caruman dengan koperasi tentera dan menantikan pengumuman dividen koperasi tentera setiap tahun.

dividen koperasi tentera

Untuk anda yang mahu melakukan semak baki simpanan koperasi tentera online, maaf ia tidak disediakan buat masa ini. Hanya ada perkhidmatan secara sms sahaja.

Selain daripada itu, pihak koperasi tentara turut menyediakan sistem semakan secara sms untuk tujuan semak baki simpanan koperasi tentera secara sms

Berdasarkan rekod tarikh dividen koperasi tentera akan diumumkan sekitar antara bulan Mei, Jun ataupun bulan Julai setiap tahun. Nantikan ya.

Sejarah Pembayaran Dividen Koperasi Tentera

TahunButirannya
2019Akan dikemaskinikan
2018Akan dikemaskinikan
201710 peratus
201612 peratus
201510 peratus
201410 peratus
201312 peratus

 

Boleh tahan bukan?

tarikh pembayaran dividen koperasi

Borang Dividen Koperasi Tentera

Kepada anda yang mahu membuat pengeluaran boleh dapatkannya dengan borang yang disediakan melalui pautan ini:

Antara Kebaikan Pencarum Koperasi Tentera

1) Sudah tentu mereka berdasarkan rekod menerima kadar dividen koperasib tentera ayang agak tinggi setiap tahun

2) Jikalau anak yang dapat keputusan PT3 dan keputusan SPM yang cemerlang mereka akan menerima insentif tunai dibawah program dan Skim Insentif Kecemerlangan (SIK)

3) Koperasi tentera adalah antara koperasi kukuh di Malaysia. Berdasarkan koperasi tentera yag diletakkan di bawah Lembaga Angkatan Tentera Malaysia LTAT adalah bank koperasi ketiga terbesar di Malaysia.

P/S : Jangan biarkan anda memiliki yuran tertunggak, atau pinjaman yang juga tertunggak jikalau anda tidak mahu pengeluaran dividen koperasi tentera mendapat masalah.

SUDAH BACA

bsh bantuan sara hidup

Lebih 150,000 Berjaya Tuntut Duit BSH Terus di BSN [MUDAH]

20 Isu Popular BSH Bantuan Sara Hidup Fasa 2 + JAWAPAN termasuk isu nama pemohon atas nama isteri tetapi akaun bank suami yang ramai...