Keputusan Piala Malaysia 2019 : Jadual Perlawanan Secara Online

Jadual Perlawanan Piala Malaysia dan Keputusan Piala Malaysia 2019 terkini untuk suku akhir, separuh dan tarikh final. Live Streaming dan jadual siaran langsung secara online.

keputusan piala malaysia

Setiap tahun, peminat bola sepak Malaysia ternanti begitu debaran siapa yang merangkul piala yang cukup berprestij di arena bola sepaka Malaysia. Trofi cukup menjadi buruan setiap pasukan di Malaysia.

Pada kami kalau boleh tidak mahu pasukan yang sama sahaja yang menang dan merangkul piala keagungan ini. Dijangka musim ini cukup meriah dan cukup sengit.

Untuk musim 2018, sejumlah 16 pasukan masing-masing 5 pasukan dari Liga Super manakala bakinya datang dari Liga Perdana Malaysia untuk sama-sama bertarung dalam kejohanan ini.

Persoalannya siapa yang bakal juara adakah Johor Darul Takzim JDT, Perak, Terengganu, Selangor, Pahang ataupun Kedah? Yang mana satu?

Kedudukan Carta : Keputusan Piala Malaysia 2019

Di bawah ini anda akan mengetahui pelbagai maklumat dan info termasuk jadual perlawanan piala malaysia 2018 dan result keputusan semasa dari peringkat kumpulan, suku akhir, separuh akhir hingga ke perlawanan akhir (final)

Jadual Siaran Langsung Piala Malaysia 2018

  • live streaming piala malaysia 2018 online : Akan dikemaskinikan

Siapa Bakal Juara Tahun 2018

  1. Perlawanan akhir kali akan menemukan antara Terengganu dan juga Perak. Sama sama kuat dan ada kelebihannya
  2. Walaubagaimanapun Mypt3 merasakan yang Perak bakal jadi juara tahun ini. Mengapa?
  3. Ketajaman serangan pasukan Yeop tidak boleh disangkal lagi. Ini dibuktikan dengan kemenangan besar pasukan Yeop pada separuh akhir pertama yang diketuai tonggak serangan mereka Wander Luiz dan Gilmar da Silva
  4. Dan Mypt3 menjangka Perak mampu menang 2-0 pada perlawanan final nanti.

P/S : Kepada yang belum lagi beli tiket, boleh dapatkan tiket secara online. Mudah sahaja.

PP/S : Apa jangkaan dan ramalan anda pula bagi keputusan piala malaysia untuk final kali ini?

Scroll to Top