Kedudukan Carta & Keputusan Liga Super Terkini 2020

Kedudukan Carta : Keputusan Liga Super Terkini 2020

keputusan liga super

Liga Super 2020 atau dikenali dan dijenamakan kepada Unifi Liga Super menjadi pentas yang cukup rancak bagi memilih pasukan bola sepak yang terbaik di Malaysia. Setiap minggu peminat bola sepak Malaysia pasukan mana yang akan mengunguli kedudukan carta Liga Super FAM.

Seperti pada tahun-tahun sebelum ini pasukan Johor Darul Takzim JDT terus mencengkam kedudukan mereka sebagai jadual di pentas Liga Super. Tetapi bagaimana pula tahun ini.

JDT akan berentap bersama-sama dengan pasukan handalan lain termasuklah Kedah, Kelantan, Perak, Pahang, Selangor, Melaka United, Negeri Sembilan, PKNP, PKNS (Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor), Kuala Lumpur, Terengganu.

Yang bagusnya sekarang ini peminat bola sepak Malaysia ada banyak saluran untuk tonton siaran langsung dan live streaming perlawanan Liga Super melibatkan pasukan kegemaran mereka. Antaranya :

  • Siaran Langsung di saluran Media prima (TV3 dan TV9)
  • Siaran langsung di saluran TV RTM (TV1, TV2, TVi)
  • Siaran Langsung di Astro
  • Live Streaming UNIFI TV
  • dan tidak lupa juga Live Streaming iFlix

Keputusan Liga Super 2020

Jika anda mahu semak keputusan terkini boleh semak kepada kemudahan widget yang kami kongsikan seperti di bawah ini. Yang tepat dan terkini untuk anda terus di telefon bimbit dan komputer anda.

Siapa yang meneraju kedudukan carta Liga Super yang terkini boleh semak di bawah ini :

Manakala keputusan Liga Super 2020 terkini bagi perlawanan setiap minggu boleh anda semak dengan tekan pada tab ‘Results’. Sangat mudah utuk digunakan.

Baca Lagi 4 Info Berkaitan Di Bawah

Scroll to Top