≡ BACK

Keputusan Liga Super Terkini 2019 : Kedudukan Carta Setakat Ini

Kedudukan Carta : Keputusan Liga Super Terkini 2019

Liga Super 2019 atau dikenali dan dijenamakan kepada Unifi Liga Super 2019 menjadi pentas yang cukup rancak bagi memilih pasukan bola sepak yang terbaik di Malaysia.

keputusan liga super

Setiap minggu peminat bola sepak Malaysia pasukan mana yang akan mengunguli kedudukan carta Liga Super FAM.

Seperti pada tahun-tahun sebelum ini pasukan Johor Darul Takzim JDT terus mencengkam kedudukan mereka sebagai jadual di pentas Liga Super. Tetapi bagaimana pula tahun ini.

JDT akan berentap bersama-sama dengan pasukan handalan lain termasuklah Kedah, Kelantan, Perak, Pahang, Selangor, Melaka United, Negeri Sembilan, PKNP, PKNS (Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor), Kuala Lumpur, Terengganu.

Yang bagusnya sekarang ini peminat bola sepak Malaysia ada banyak saluran untuk tonton siaran langsung dan live streaming perlawanan Liga Super melibatkan pasukan kegemaran mereka.

Antaranya :

  • Siaran Langsung di saluran Media prima (TV3 dan TV9)
  • Siaran langsung di saluran TV RTM (TV1, TV2, TVi)
  • Siaran Langsung di Astro
  • Live Streaming UNIFI TV
  • dan tidak lupa juga Live Streaming iFlix

Jika anda mahu semak Keputusan Liga Super 2019 terkini boleh semak kepada kemudahan widget yang kami kongsikan seperti di bawah ini. Yang tepat dan terkini untuk anda terus di telefon bimbit dan komputer anda.

Semakan Keputusan Liga Super Terkini 2019 secara online

Siapa yang meneraju kedudukan carta Liga Super yang terkini boleh semak di bawah ini :

Manakala keputusan Liga Super 2019 terkini bagi perlawanan setiap minggu boleh anda semak dengan tekan pada tab ‘Results’. Sangat mudah utuk digunakan.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sambung Baca Lagi Informasi Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Keputusan EPL Terkini Malam Tadi : Siapa Menang dan Kalah Siapa Menang dan Kalah keputusan EPL Terkini malam tadi Boleh dikatakan kualiti Bundesliga semakin meningkat naik melihatkan kualiti permainan di pen…
Siaran Langsung Liga Super 2019 : Semakan Jadual Perlawanan Online Semakan Jadual Siaran Langsung Liga Super 2019. Live Streaming Online Boleh rasakan kemeriahan bola sepak Malaysia hari ini. Apabila begitu banyak ta…
Keputusan Liga Juara Juara Eropah Awal Pagi Tadi Jadual Perlawanan Liga Juara juara Eropah dan Terkini Keputusan Liga Juara Juara Eropah Awal Pagi Tadi Inilah piala yang menjadi rebutan pasukan pasu…