10 Barang Terbaik Ikea Malaysia Dalam Katalog

Ikea Malaysia : Senarai 10 Barang Terbaik Dalam Katalog

ikea malaysia

Dalam untuk mencari perabot, syarikat yang berasal dari negara Sweden ini berada pada kelas tersendiri. Sebut sahaja syarikat, sudah terdetik di fikiran mereka rekaan perabot yang segar dan praktikal.

Dan tidak lupa juga menu meatball yang jadi kegemaran ramai.

Satu lagi evolusi yang kita nampak sendiri bagaimana syarikat ini menghidangkan dan menunjukkan segala produk yang mereka ingin tawarkan kepada anda semua. Bukan sekadar tipikal kaedah konvesional di katalog mereka semata.

katalog ikea

Tetapi bagaimana mereka melakukan dekorasi yang cantik sehingga produk yang dipamerkan berjaya menarik perhatian kalangan pengunjung tempat mereka.

Dan model seperti ini dilihat berjaya. Susunatur produk di dalam premis mereka menyebabkan tiada satu ruang pun bakal pelanggan mereka akan terlepas pandang.

Selepas menjelajah. Di akhirnya, ada pula restoran meatball yang jadi kegemaran ramai.

Sangat ramai, sehinggakan perlu beratuir panjang untuk mendapatkan tempat meja makan. Sampai begitu sekali

Disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan terhadap produk dari ikea Malaysia, akhirnya dalam masa beberapa tahun sahaja sudah ada 3 cawangan utama di Malaysia.

5 Produk Ikea Malaysia Yang Kami Beli

Ini termasuklah di Batu Kawan Penang, Johor dan Mutiara Damansara Petaling Jaya Selangor. Yang menarik sekarang ini mereka juga tawarkan produk mereka secara online.

  1. FRIHETEN
  2. MACKAPAR
  3. ALGOT

1. FRIHETEN

Puas hati apabila mendapatkan sofa ini. Yang menarik kami boleh tukar sofa ini kepada rekaan katil. Terdapat beberapa ruang menyimpan barang yang boleh kami simpan pada ruamg sofa ini. Sangat praktikal.

Rekaan dan warna yaang kami pilih menyebabkan ruang tamu kami kelihatan luas dan kemas.

friheten ikea

 

2. MACKAPAR

Produk ini kami beli untuk diletakkan di dalam ruang bilik bawah di sebelah almari baju kami. Mudah untuk kami gantung baju dan letakkan barang-barang bayi serta ambil semula. Mudah untuk dicapai.

Dengan warna yang putih runag tampak kemas dan lebih luas.

mackapar

3. ALGOT

Algot ini ada 2 jenis, tetapi kami ambil saiz yang lebih kecil. Kami gunakan algot supaya ruang membasuh baju lebih tersusun daan mudah untuk diuruskan.

Kami boleh letakkan mesin basuh di bahagian bawah. Di bahagian atas, kami letakkan mesin penapis air coway kami. Ruang-ruang lain kami gunakan semaksima mungkin.

algot ikea

Bagaimana pula dengan anda?

Kami sedang kemaskini senarai daripada masa ke semasa

Baca Lagi 4 Info Berkaitan Di Bawah

Scroll to Top