Ikea Malaysia: Beli Barang Wajib & Popular di Katalog Online


Cara Beli barang di Katalog Ikea Malaysia online: Senarai 3 Produk terbaik untuk deko hiasan ruang tamu, ruang makan, bilik tidur dan dapur makan, kabinet dapur serta bilik mandi

barang ikea yang popular wajib beli

Dalam untuk mencari perabot, syarikat yang berasal dari negara Sweden ini berada pada kelas tersendiri. Sebut sahaja syarikat, sudah terdetik di fikiran mereka rekaan perabot yang segar dan praktikal serta hiasan dan deko ruang tamu ikea di Malaysia yang cukup elegan. Dan tidak lupa juga menu popular mereka iaitu meatball yang jadi kegemaran ramai.

Satu lagi evolusi yang kita nampak sendiri bagaimana syarikat ini menghidangkan dan menunjukkan segala produk yang mereka ingin tawarkan kepada anda semua. Bukan sekadar tipikal kaedah konvesional di katalog mereka semata.

Tetapi bagaimana mereka melakukan dekorasi yang cantik sehingga produk yang dipamerkan berjaya menarik perhatian kalangan pengunjung tempat mereka. Dan model seperti ini dilihat berjaya. Susunatur produk di dalam premis mereka menyebabkan tiada satu ruang pun bakal pelanggan mereka akan terlepas pandang.

Selepas menjelajah. Di akhirnya, ada pula restoran meatball yang jadi kegemaran ramai. Sangat ramai, sehinggakan perlu beratuir panjang untuk mendapatkan tempat meja makan. Sampai begitu sekali Disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan terhadap produk ikea, akhirnya dalam masa beberapa tahun sahaja sudah ada 4 cawangan utama di sini, iaitu ikea cheras, ikea damansara, ikea tebrau, ikea batu kawan penang

Ikea Malaysia Online

PERKARALINK PAUTAN
Beli produk di Ikea catalogue secara onlinehttps://www.ikea.com

Almari Pinggan Mangkuk Ikea

 sedang dikemaskinikan

Meja Kopi Ikea

 sedang dikemaskinikan

Vesken Ikea

Rak vesken ikea, pilih trolley warna putih berbanding hitam (black)

Almari Cermin Ikea

  sedang dikemaskinikan

Lampu Ikea Stand

  sedang dikemaskinikan

Ikea Melltorp

  sedang dikemaskinikan

Sunnersta Ikea

  sedang dikemaskinikan

Meja lipat ikea

  sedang dikemaskinikan

Ikea Rack Shelf

  sedang dikemaskinikan

Bean Bag Ikea

  sedang dikemaskinikan

Ikea Lennart

  sedang dikemaskinikan

Ikea Lego

  sedang dikemaskinikan

Trofast ikea

  sedang dikemaskinikan

Ikea Wing Chair

  sedang dikemaskinikan

Ikea Pegboard

  sedang dikemaskinikan

Detolf Ikea

  sedang dikemaskinikan

3 Barang Popular & Wajib Beli di Katalog Ikea

Ini termasuklah cawangan ikea di Batu Kawan Penang, Johor dan Mutiara Damansara Petaling Jaya Selangor.

Sekarang ini mereka juga tawarkan senarai katalog ikea papar pilihan produk perabot sofa, almari, katil, rak, kabinet dapur atau kitchen cabinet yang menarik untuk kegunaan rumah anda yang boleh anda beli dan order secara online, www.ikea.com

katalog ikea damansara 2022

SOFA IKEA FRIHETEN

Puas hati apabila mendapatkan sofa ikea ini yang cantik dan best ini. Yang menarik kami boleh tukar sofa ini kepada rekaan katil. Terdapat beberapa ruang menyimpan barang yang boleh kami simpan pada ruang sofa ini. Sangat praktikal.

Rekaan dan warna yang kami pilih menyebabkan ruang tamu kami kelihatan luas dan kemas. Kami sangat berpuas hati. Tahukah anda, ini antara perabot sofa dan barang ikea yang popularsekarang ini

Boleh juga cuba buat dan pasang built in wardrobe cabinet atau walk in closet secara diy

cara beli barang ikea online

IKEA MACKAPAR

Produk ini kami beli untuk diletakkan di dalam ruang bilik bawah di sebelah almari baju kami. Mudah untuk kami gantung baju dan letakkan barang-barang bayi serta ambil semula. Mudah untuk dicapai.

Dengan warna yang putih runag tampak kemas dan lebih luas. Bagi kami, ini antara barang ikea wajib beli untuk kemudahan ruang rumah anda.

perabot barang ikea yang popular di malaysia

IKEA ALGOT

Algot ikea ini ada 2 jenis, tetapi kami ambil saiz yang lebih kecil. Kami gunakan algot supaya ruang membasuh baju lebih tersusun daan mudah untuk diuruskan.

Kami boleh letakkan mesin basuh di bahagian bawah. Di bahagian atas, kami letakkan mesin penapis air coway kami. Ruang-ruang lain kami gunakan semaksima mungkin.

deko ruang tamu ikea sofa bed

Bagaimana pula dengan anda?

Kami sedang kemaskini senarai daripada masa ke semasa termasuk harga almari baju, wardrobe, cermin hiasan ruang tamu yang baru kami beli dari ikea.

Promosi Harga Murah Ikea

Dari masa ke semasa, pihak ikea akan kemaskini kempen promosi harga diskaun yang lebih murah jika anda beli produk dan barang secara online

PERKARALINK PAUTAN
Senarai kempen promosi ikea untuk harga produk dan barang murahhttps://www.ikea.com/my/en/campaigns/

Cara Beli Barang Ikea Online

Dalam tempoh PKP atau PKPB sepanjang COVID 19 beli barang, produk dan perabot ikea online menjadi pilihan rakyat sekarang.

Anda boleh beli barang dan perabot, almari, kerusi, meja serta katil ikea secara online dengan mudah dan senang.

P/S: Tiba-tiba teringat menu ikea yang ohsem, meatball ikea yang cukup legend itu. Sedapnya!

PP/S: Semoga sedikit perkongsian ini dapat membantu anda mendapat idea dalam deko ruang tamu, ruang makan, dapur, bilik tidur anda menggunakan produk barang ikea Malaysia dan beli secara online.

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!

Semua artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.


Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2022 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia