≡ BACK

Jawatan Kosong UITM : Iklan Dari Universiti Teknologi MARA

Iklan Jawatan Kosong UITM Terkini Universiti Teknologi MARA

Inilah dia universiti awam yang terbesar di Malaysia. Untuk emmastikan Universiti Teknologi MARA terus beroperasi dengan efektif, ia memerlukan jumlah pensyarah dan kakitangan yang besar bagi memastikan pengurusan di kampuas utama dan cawangan seluruh negeri di malaysia tidak di Melaka, Shah Alam Selangor, Johor, Pahang, Kelantan, Terengganu, perlis, Pulau Pinang, Perak, Negeri Sembilan, Kedah, Sabah dan Sarawak.

jawatan kosong uitm

Ini peluang anda untuk menyertai keluarga besar Universiti Teknologi MARA.

Ini kerana mereka sekarang ini sedang buka iklan jawatan kosong UITM terkini buat anda yang berminat dan berkelayakan bagi mengsii beberapa jawatan yang sedang kosong pada ketika ini.

Pihak Universiti Teknologi MARA perlu isi segera jawatan jawatan seperti di bawah ini.

Jikalau anda merupakan pelajar universiti teknologi mara, anda boleh guna sistem uitm student login yang menyediakan pelbagai kemudahan untuk anda semak

Butiran Iklan Jawatan Kosong UITM Terkini

1) Antara senarai jawatan kosong uitm pada ketika ini adalah seperti di bawah ini :

  • Pensyarah UITM Gred DM41
  • Pensyarah kanan UITM Gred DM51
  • Kerani UITM Gred N19
  • Jururawat UITM Gred U29
  • Jururawat UITM Gred U41
  • Pegawai Farmasi UITM Gred UF41
  • Pegawai Pergigian Gred UG41
  • Pegawai Perubatan Gred UD47

2) Ada jawatan yang anda berminat? Jika ada, pastikan anda memstikan jawatan tersebut sesuai dengan kelayakan yang anda ada pada ketika ini.

Butiran lengkap tentang jawatan yang seperti di atas termasuk pautan permohonan online, tarikh tutup permohonan, berapa tawaran gaji, syarat kelayakan, skop dan bidang kerja dan lain lain lagi, anda boleh semak pada pautan di jadual bawah ini :

  • Pautan Iklan Jawatan Kosong UITM : KLIK SINI

3) Sebelum anda memohon pastikan anda telah ada nombor pin atau no pin yang boleh anda beli dan dapat di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional BSN yang berdekatan dengan anda untuk tujuan permohonan jawatan kosong uitm. Hanya caj serendah RM10 dikenakan kepada anda. Dengan no pin tersebut, barulah pendaftaran jawatan boleh dilakukan.

P/S : Kepada yang berminat, boleh ambil peluang ini.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sambung Baca Lagi Informasi Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Tawaran 100,000 Jawatan Kosong SPA 8 Setiap Tahun Tawaran 100,000 Jawatan Kosong SPA 8 Penjawat Awam dan Kakitangan Kerajaan dari Sistem Spa8 Online Setiap Tahun Yang hantar permohonan jawatan kosong…
Jawatan Kosong LHDN : Iklan dari Lembaga Hasil Dalam Negeri Iklan Jawatan Kosong LHDN Terkini Lembaga Hasil Dalam Negeri Ada tak di sini yang berminat dan sedang cari jawatan kosong Lembaga Hasil Dalam negeri….
Permohonan UITM 2019 untuk Lepasan SPM STPM Diploma Matrikulasi Lepasan SPM STPM Diploma Matrikulasi Cuba Permohonan UITM Universiti Teknologi Mara UITM sekarang ini dalam usaha untuk menarik seberapa ramai bumipu…