Jawatan Kosong UITM : Iklan Dari Universiti Teknologi MARA

Iklan Jawatan Kosong UITM Terkini Universiti Teknologi MARA

Inilah dia universiti awam yang terbesar di Malaysia. Untuk memastikan Universiti Teknologi MARA terus beroperasi dengan efektif, ia memerlukan jumlah pensyarah dan kakitangan yang besar.

jawatan kosong uitm

Ia bagi memastikan pengurusan di kampuas utama dan cawangan seluruh negeri di malaysia tidak di Melaka, Shah Alam Selangor, Johor, Pahang, Kelantan, Terengganu, perlis, Pulau Pinang, Perak, Negeri Sembilan, Kedah, Sabah dan Sarawak.

Ini peluang anda untuk menyertai keluarga besar Universiti Teknologi MARA.

Ini kerana mereka sekarang ini sedang buka iklan jawatan kosong UITM terkini buat anda yang berminat dan berkelayakan bagi mengsii beberapa jawatan yang sedang kosong pada ketika ini.

Pihak Universiti Teknologi MARA perlu isi segera jawatan jawatan seperti di bawah ini.

Jikalau anda merupakan pelajar universiti teknologi mara, anda boleh guna sistem uitm student login yang menyediakan pelbagai kemudahan untuk anda semak

Butiran Iklan Jawatan Kosong UITM Terkini

1) Antara senarai jawatan kosong uitm pada ketika ini adalah seperti di bawah ini :

  • Pensyarah UITM Gred DM41
  • Pensyarah kanan UITM Gred DM51
  • Kerani UITM Gred N19
  • Jururawat UITM Gred U29
  • Jururawat UITM Gred U41
  • Pegawai Farmasi UITM Gred UF41
  • Pegawai Pergigian Gred UG41
  • Pegawai Perubatan Gred UD47

2) Ada jawatan yang anda berminat? Jika ada, pastikan anda memstikan jawatan tersebut sesuai dengan kelayakan yang anda ada pada ketika ini.

Butiran lengkap tentang jawatan yang seperti di atas termasuk pautan permohonan online, tarikh tutup permohonan, berapa tawaran gaji, syarat kelayakan, skop dan bidang kerja dan lain lain lagi, anda boleh semak pada pautan di jadual bawah ini :

  • Pautan Iklan Jawatan Kosong UITM : KLIK SINI

3) Sebelum anda memohon pastikan anda telah ada nombor pin atau no pin yang boleh anda beli dan dapat di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional BSN yang berdekatan dengan anda untuk tujuan permohonan jawatan kosong uitm. Hanya caj serendah RM10 dikenakan kepada anda. Dengan no pin tersebut, barulah pendaftaran jawatan boleh dilakukan.

P/S : Kepada yang berminat, boleh ambil peluang ini.

SUDAH BACA

bsh bantuan sara hidup

Lebih 150,000 Berjaya Tuntut Duit BSH Terus di BSN [MUDAH]

20 Isu Popular BSH Bantuan Sara Hidup Fasa 2 + JAWAPAN termasuk isu nama pemohon atas nama isteri tetapi akaun bank suami yang ramai...