Gambar Rosmah Mansor

Berita Terkini dan Gambar Rosmah Mansor atau RM Yang Penuh Kontroversi

gambar rosmah mansor terkini

Cerita dan Kisah beliau terus jadi bualan rakyat Malaysia malahan dunia. Sehinggakan ramai yang ingin tahu bagaimana agaknya rupa :

Ini gara-gara rakyat Malaysia melihatkan perbelanjaan dan gaya hidup mewah yang diperlihatkan sang isteri kepada Najib Razak, baca biodata Najib Razak di siniĀ kepada rakyat Malaysia selama ini sehinggakan ramai menyamakannya dengan isteri bekas Presiden Filipina Imelda Marcos.

Dari segi penampilan, perbelanjaan, pemilihan barang mewah dikatakan hampir serupa. Kekayaan dan Harta beliau terus dipersoalkan rakyat Malaysia hari ini

Yang menjadi persoalan rakyat Malaysia hari ini, dimana beliau sekarang selepas tumbangnya kerajaan pimpinan Najib Razak kepada pimpinan Tun Dr Mahathir Mohamad, baca biodata Tun mahathir. Sehingga yang berspekulasi mengatakan beliau lari keluar negara. Sampai begitu, selepas timbulnya siasatan

Asal Usul & Sejarah Rosmah Mansor

1) Nama ex husband dan bekas suami pertama adalah Abdul Aziz Nong Chik. Yang mana ingin lihat bagaimana rupa dan wajah bekas suami pertama beliau dulu boleh semak gambar bawah ini.

BACA SINI: Biodata Jho Low Jutawan Yang Kontroversi

Jadi cakap-cakap mengatakan kononnya bekas suami beliau adalah pembaca berita iaitu Farid Ismeth Emir adalah karut semata. Jadi anda sudah tahu bukan siapa bekas suami beliau yang pertama.

2) Umur beliau anda boleh kira sendiri berdasarkan tarikh 10 Disember 1951 milik beliau

3) Anak Rosmah Mansor dengan Najib Razak adalah Norashman dan Nooryana Narjawa

4) Anak Rosmah dengan Abdul Aziz Nong Chik adalah Riza Aziz dan Azrene Soraya Abdul Aziz yang kahwin dengan Dato’ Fazley Yaakob.

Gambar Rosmah Muda vs Tua

Ini gambar beliau semasa muda sebelum beliau dikatakan melakukan apa yang dipanggil sebagai ‘plastic surgery’

Dan inilah yang berlaku muka dan wajah beliau sekarang selepas pembedahan plastik dilakukan

Perubahan mendadak muka beliau sekarang telah menyebabkan pakar bedah kosmetik yang terkenalĀ  dari Singapore Dr Siew Tuck Wah telah melakukan analisa terhadap wajah beliau. Ini hasil analisa Dr Siew Tuck Wah

Sumber: https://drsiew.com/bad-plastic-surgery-injections-rosmah-mansor/

  • Terlalu banyak ‘dermal filler’ untuk pipi, dagu
  • Implan hidung yang dibuat terlalu panjang
  • Pembedahan alis kening yang dibuat terlalu tinggi
  • Penggunaan penyembur rambut yang terlalu banyak
  • Botox pada dahi, keduatan mata yang terlalu banyak

gambar sekarang

Kisah Kontroversi

  1. Kisah beliau dan altantuya yang telah dibunuh dengan kejam pada tahun 2006
  2. Anak beliau bongkar siapa sebenarnya isteri bekas Perdana Menteri ini
  3. Cincin yang dikatakan konon miliknya bernilai sekitar RM24 juta
  4. Pemilikan koleksi beg tangan mewah, barangan mewah
  5. Kontroversi rambut RM1200

Sumber: https://www.businessinsider.my/heres-what-you-need-to-know-about-rosmah-mansor-the-former-first-lady-of-malaysia

Video Perempuan Puaka

Video Rosmah Perempuan Puaka di atas ini dikatakan dirakamkan melibatkan adik beliau sendiri, bapa dan mak saudara dan juga orang serta kalangan yang pernah membantunya sebelum beliau bergelar isteri kepada Najib Razak. Dan yang mengejutkan ada dakwaan beliau ada bomoh berpisah tiada.

Mereka juga mendakwa RM dulu dan sekarang sangat-sangat berbeza. Mereka juga senaraikan kejahatan RM secara terang-terangan. Bukan siapa-siapa mereka ini. Adik beliau sendiri, saudara mara beliau sendiri.

Kami boleh katakan kes najib dan isteri yang bakal dihadapi mereka cukup cukup berat. Dan nasib najib dan isteri, ramai tidak sangka ketahap begini. Rumah Najib digeledah dan diserbu polis untuk siasatan kes skandal 1MDB.

Sedangkan beliau dahulu gah di atas sebagai isteri Perdana Menteri sebelum ditumbangkan selepas itu. Dunia ini ibarat roda.