Contoh Minit Mesyuarat Terkini 2023: Format Terkini

Senarai Contoh Minit Mesyuarat terkini : Semak Format Penulisan yang terbaik tahun 2023

contoh minit mesyuarat terkini 2023

Untuk memastikan perjalan pengurusan sekolah berjalan dengan lancar, mesyuarat perlu dilakukan. Dan yang paling penting ia mesti mengikut format terbaru

Mesyuarat yang diadakan mesti dihadiri oleh kalangan yang patut hadir dan ahli mesyuarat yang hadir bersedia dengan mesyurat yang akan diadakan itu

Dengan harapan dapat menyumbang sesuatu baik daripada segi idea dan buah fikiran sekaligus keputusan yang terbaik dapat dicapai dan dipersetujui oleh semua pihak.

Akhirnya minit mesyuarat yang mengandungi segala maklumat yang berkaitan dengan keputusan penting dan segala perbincangan di dalam mesyuarat itu akan dapat diedarkan kepada semua ahli yang hadir mahupun yang tidak hadir ke sekolah bagi mendapatkan maklumat yang tepat dan terkini. Banyak sebenarnya kebaikan mesyuarat yang diuruskan dengan baik :

  1. Dapat menyelaraskan segala program dan projek yang dirancang dapat dijalankan dengan baik
  2. Menjalankan post mortem dengan harapan segala kesilapan dan kesulitan yang berlaku dapat diselesaikan dan ditambahbaik pada masa akan datang
  3. Segala keputusan yang dicapai dan disampaikan makluman kepada semua pihak untuk tujuan rujukan semasa
  4. Segala cadangan disenaraikan untuk penambaikan pengurusan sekolah

Senarai Contoh Minit Mesyuarat Sekolah 2023

Untuk memudahkan anda menyediakan contoh yang terbaik, mypt3 berbesar hati untuk berkongsinya kepada anda semua

1) Bagi pihak pengerusi mesyuarat boleh mulakan mesyuarat dengan kata kata alu-aluan dan boleh masukkan juga beberapa makluman terkini yang boleh disampaikan dalam mesyuarat.

Juga boleh mengingatkan kepada semua yang mana program ‘XXXX’ akan berlangsung tidak lama lagi, dan diharapkan masing masing sudah bersedia.

contoh format minit mesyuarat terkini 2023

Tidak lupa juga memberikan nasihat yang berterusan kepada kalangan guru sekolah mengenai pengurusan pembelanjaran di dalma kelas, termasuklah pengurusan buku teks mengunakan espbt, kelengkapan di dalam kelas, dan juga persiapan sebelum mengajar di dalam kelas masing masing.

Untuk melihatkan sendiri contoh format minit mesyuarat terkini boleh semak pada pautan gambar di bawah ini

Contoh Format Terkini

Format tidak terlalu berbeza tidak kira anda mesyuarat anda adalah mesyuarat panatia subjek, mesyuarat pibg, meeting kokurikulum, mesyuarat sukan, mesyuarat unit bimbingan dan kaunseling ataupun untuk mesyuarat jawatankuasa kurikulum, lebih kurang sama sahaja.

Boleh semak melalui pautan di bawah ini :

Semua artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.


Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2024 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia