Kad Touch n Go: Cara Dapat Topup Free & Percuma RM150


Kad Touch n Go: Cara Dapat Topup Free & Percuma RM150 dari kerajaan Malaysia

cara daftar kad touch n go percuma

Apabila naik menggunakan highway, ada 2 masalah sebenarnya.

Pertama adalah adalah masalah untuk topup kad tng dalam keadaan mendesak. Keduanya, sudahlah bayar masih lagi sesak di bahagian tol. Menyedari masalah seperti ini, sistem TNG telah melalui proses tranformasinya seiring era ewallet sekarang ini.

Pihak TNG baru sahaja memperkemaskinikan sistem portal touch n go online mereka. Lebih baharu, lebih segar, lebih mudah untuk digunakan. Ada pelbagai kelebihan yang ditawarkan oleh TNG sekarang ini antara :

  • PayDirect Touch n Go – Menggunakan telefon bimbit anda untuk membayar tol
  • Ewallet – Anda sudah boleh beli barang, produk online, beli makanan terus menggunakan sistem ini. Malah banyak diskaun yang ditawarkan di platform ewallet Touch N Go ini.

Dan jangan lupa, berdasarkan pengumuman bajet malaysia ini kerajaan Malaysia berbesar hati untuk memberikan RM30 secara percuma terus ke akaun ewallet anda bermula 1 Januari. Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk daftar sekarang juga

Touch n Go Pay Direct

Berita baik untuk anda mendapat lebih penjimatan dan duit FREE RM20 daripada TNG, boleh download aplikasi di Apps Store untuk IOS atau di Google Play untuk Android dan masukkan (kod kq7c4z) semasa pendaftaran.

Cara daftar touch n go pun begitu mudah sahaja secara online.

RM20 akan terus dimasukkan dalam akaun anda secara PERCUMA selepas itu. Mudah bukan?

Masalah terlupa nak topup kad TNG, tertinggal kad di pertengahan jalan untuk menggunakan highway bukan lagi masalah dengan adanya sistem touch n go pay direct ini. Banyak highway yang sudah mula menerima pembayaran menggunakan sistem touch n go pay direct ini.

cara dapat topup free touch n go

Antaranya highway karak, LDP, KESAS, SILK, BKE, AKLEH, LATAR, SPRINT, SMART, NPRE, DUKE, MEX, GRANDSAGA, PLUS.

KLIK SINI : belanja & Kumpul Point Dengan Kad BigPay Airasia Mastercard

NOTA: Ada yang bertanya kad touch n go beli di mana.

Anda boleh dapatkan di mana-mana stesen minyak Petronas yang terdekat dengan anda samada di Melaka, Kuala Lumpur KL, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan, Johor, Perak, Sabah, Sarawak, Terengganu Kelantan Perlis Pulau Pinang Penang Kedah dan juga Pahang

Harga setiap kad kad touch n go adalah RM10

Cara Dapat Topup Free Touch n Go

Sedang dikemaskinikan di mana kerajaan akan memberikan ewallet RM150 kepada pemegang akaun Touch N Go bermula bulan Mei ini

Kad Touch n go Percuma

Buat masa sekarang tawaran telah pun ditutup. Kami akan kemaskinikan semula daripada masa ke semasa

Ewallet Touch n Go

Selain daripada Boost, Ewallet TNG antara yang kehadapan daripada aspek promosi. Iklannya ada di mana sahaja sekarang. Agak agresif.

ewallet touch n go

Hasilnya sekarang ini dikatakan ada lebih 200 ribu merchants yang bekerjasama menyokong pembayaran melalui ewallet touch n go ini.

Kepada yang tanya Touch n go ewallet boleh guna di mana, antaranya ialah KFC, Mr Diy, Tealive, MPH, Tesco, Oldtown White Coffee, Giant, 99Speedmart, Shell dan banyak lagi di sini. Begitu banyak promosi yang ditawarkan untuk anda sepanjang anda berbelanja melalui ewallet TNG ini.

Cara guna mudah sahaja, anda topup pada akaun TNG ini, dan boleh terus berbelanja selepas itu.

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!


3 artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.

Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2021 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia