Cara Dapat Topup Free Touch n Go RM150 Percuma 2021


Semakan bantuan Cara Dapat Topup Free touch n go RM150 dari kerajaan Malaysia untuk tahun 2021, claim duit percuma ini sekarang

cara dapat topup free 2021

Apabila naik menggunakan highway, ada 2 masalah sebenarnya.

Pertama adalah adalah masalah untuk topup kad tng dalam keadaan mendesak. Keduanya, sudahlah bayar masih lagi sesak di bahagian tol. Menyedari masalah seperti ini, sistem TNG telah melalui proses tranformasinya seiring era ewallet sekarang ini.

Pihak TNG baru sahaja memperkemaskinikan sistem portal touch n go online mereka. Lebih baharu, lebih segar, lebih mudah untuk digunakan. Ada pelbagai kelebihan yang ditawarkan oleh TNG sekarang ini antara :

  • PayDirect Touch n Go – Menggunakan telefon bimbit anda untuk membayar tol
  • Ewallet – Anda sudah boleh beli barang, produk online, beli makanan terus menggunakan sistem ini. Malah banyak diskaun yang ditawarkan di platform ewallet Touch N Go ini.

Dan jangan lupa, berdasarkan pengumuman bajet malaysia ini kerajaan Malaysia berbesar hati untuk memberikan bantuan topup RM150 secara percuma terus ke akaun ewallet anda bermula 1 Jun. Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk daftar sekarang juga dan semak cara dapat topup free touch n go RM150 bermula 1 Jun 2021 ini

Touch n Go Pay Direct

Berita baik untuk anda mendapat lebih penjimatan dan duit FREE RM20 daripada TNG, boleh download aplikasi di Apps Store untuk IOS atau di Google Play untuk Android dan masukkan (kod kq7c4z) semasa pendaftaran.

Cara daftar touch n go pun begitu mudah sahaja secara online.

RM20 akan terus dimasukkan dalam akaun anda secara PERCUMA selepas itu. Mudah bukan?

Masalah terlupa nak topup kad TNG, tertinggal kad di pertengahan jalan untuk menggunakan highway bukan lagi masalah dengan adanya sistem touch n go pay direct ini.

Banyak highway yang sudah mula menerima pembayaran menggunakan sistem touch n go pay direct ini.

kad touch n go rm150 percuma Antaranya highway karak, LDP, KESAS, SILK, BKE, AKLEH, LATAR, SPRINT, SMART, NPRE, DUKE, MEX, GRANDSAGA, PLUS.

NOTA: Ada yang bertanya mana nak beli kad touch n go 2021. Anda boleh beli dan dapatkan kad touch n go di mana-mana stesen minyak Petronas yang terdekat dengan anda samada di Melaka, Kuala Lumpur KL, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan, Johor, Perak, Sabah, Sarawak, Terengganu Kelantan Perlis Pulau Pinang Penang Kedah dan juga Pahang.

Harga setiap kad kad touch n go adalah RM10

Cara Dapat Topup Free Touch n Go RM150 2021

Sedang dikemaskinikan cara dapat topup free touch n go Rm150 di mana kerajaan akan memberikan ewallet RM150 kepada pemegang akaun Touch N Go bermula bulan Jun 2021 ini, rugi tak claim duit tersebut.

Kad Touch n go Percuma

Buat masa sekarang tawaran kad touch n go percuma telah pun ditutup. Kami akan kemaskinikan semula daripada masa ke semasa.

Ewallet Touch n Go

Selain daripada Boost, Ewallet TNG antara yang kehadapan daripada aspek promosi. Iklannya ada di mana sahaja sekarang. Agak agresif.

bantuan topup duit touch n go

Hasilnya sekarang ini dikatakan ada lebih 200 ribu merchants yang bekerjasama menyokong pembayaran melalui ewallet touch n go ini.

Kepada yang tanya Touch n go ewallet boleh guna di mana, antaranya ialah KFC, Mr Diy, Tealive, MPH, Tesco, Oldtown White Coffee, Giant, 99Speedmart, Shell dan banyak lagi di sini.

Begitu banyak promosi yang ditawarkan untuk anda sepanjang anda berbelanja melalui ewallet TNG ini.

Cara guna mudah sahaja, anda topup pada akaun TNG ini, dan boleh terus berbelanja selepas itu.

Nantikan kemaskini di atas untuk cara dapat topup free touch n go rm150 bagi tahun 2021 ini

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!


3 artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.

Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2021 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia