fbpx

Convert Pdf to Word: Cara tukar PDF Ke Word Secara Percuma


Convert Pdf to Word: Cara tukar PDF Ke Word Secara free dan percuma

convert pdf to word free dan percuma

Kami pasti ramai di sini yang ada masalah dan problem untuk untuk tukarkan format pdf kepada format word. Masakan tidak, banyak informasi yang ada di internet hari ini berada dalam format pdf, tetapi masih ramai yang mahu tukar ke word untuk tujuan yang pelbagai sebagai bahan rujukan ataupun untuk tujuan suntingan.

BACA SINI: Download Contoh Format Templete Myportfolio Guru KPM

Yang bagusnya sekarang ini adalah banyak pilihan secara online di internet untuk bantu anda tukarkan format fail secara free dan percuma. Malah tidak dinafikan ada juga yang berbayar. Jikalau kena bayar pun tetapi fungsi yang ada lebih baik dan berbaloi-baloi berbanding yang free dan percuma, mengapa tidak? Yang penting tak mahal sangat. Betul tidak?

Jadi kami senarai laman web portal di internet yang biasa kami guna dari yang free dan percuma sehinggalah yang berbayar.

Cara Convert PDF to Word Terbaik: PDFextra

Berdasar pengalaman kami sendiri perisian pdfextra sangat-sangat membantu kami menyelesaikan beberapa tugasan dan kerja menjadikan ia lebih mudah dan cepat selesai. Boleh terus aplikasi pdfextra di link pautan ini, https://pdfextra.com/

3 Kelebihan & Manfaat

Antara 3 fungsi yang kami senang dan suka ketika menggunakan perisian pdf extra ini adalah termasuk:

  1. Membantu kami untuk tukar format fail dari pdf kepada format word, Excel atau epub. TERBAK! Sangat mudah!
  2. Kami boleh edit fail PDF tersebut untuk memasukkan imej, ayat dan banyak lagi
  3. Kami boleh memasukkan grafik yang tersimpan pada kamera kami ataupun di laptop kami terus ke dalam fail PDF. Sangat-sangat membantu.

3 Cara Lain Tukar Fail PDF Ke Word Secara Percuma

Selain dari menggunakan pdfextra, anda juga ada alternatif lain untuk bantu anda tukarkan fail format pdf ke format word. Tetapi terus terang kami katakan perisian pdfextra jauh lebih baik.

Tetapi terpulang kepada pilihan anda sendiri. Untuk 3 perisian di bawah ini diberikan secara free dan percuma, tetapi jika anda mahukan fungsi yang lebih baik, lebih premium. Anda perlu membayarnya.

cara tukar pdf ke word

iLovepdf

SamllPDF

pdf2go

Semoga perkongsian ini membantu anda convert pdf to word tukar ke format yang anda inginkan dengan lebih mudah dan senang.

Kongsikan di Facebook, Telegram & Group Whatapps Kawan2 dan Family Anda!


3 artikel di bawah ini sedang 'TRENDING', follower MYPT3 sedang rancak baca untuk dapatkan info berkaitan.

Untuk pastikan anda tidak terlepas walau satu Bantuan 2021 terkini dari kerajaan Malaysia dengan MUDAH & SENANG, join Telegram Bantuan Kerajaan Malaysia seperti yang tertera di bawah

Berita baik, ada tawaran hadiah GOLD BAR / TABLET PERCUMA untuk follower Telegram

JOIN TELEGRAMLINK PAUTAN
Telegram Bantuan Kerajaan Malaysiahttps://t.me/bantuankerajaanmalaysia