Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 2020 Terbaik

TERKINI : Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 Tugasan 2020 : Borang temubual Soalan Kajian Guna Tanah

borang soal selidik geografi

Jikalau pada tahun lepas bagi contoh borang temubual tugasan Geografi PT3 pelajar dikehendaki melakukan tugasan dan kerja kursus khusus bagi pelajar Tingkatan 3 dengan menyiapkan borang soal selidik peta lakar bagi tahun 2017, kegiatan ekonomi tahun 2015 dan tajuk pencemaran udara pada tahun 2014, sistem pengangkutan bagi tahun 2016, apa pula tajuk Kerja Kursus Geografi Pt3 2018 kali ini?

Tajuk kajian guna tanah di kawasan kajian anda telah dipilih dan borang soal selidik Geografi Pt3 2019 telah pun dipilih di mana ia merupakan sebahagian daripada mekanisme kajian dan tugasan Geografi PT3 pada tahun ini

Calon dikehendaki menjalankan kajian lapangan tentang kajian guna tanah di sekitar tempat tinggal / sekolah calon seperti pada arahan kpm. Semua borang yang telah pun dijawab oleh responden anda antara 10 hingga 20 orang wajib disertakan bersama-sama dengan tugasan Geografi PT3 kali ini.

Oleh itu seperti biasa kali ini tahun peperiksaan Tingkatan 3 PT3, Mypt3 tampil sekali lagi untuk membantu melancarkan tugasan anda dengan berkongsi contoh borang soal selidik kajian guna tanah bagi tugasan geografi PT3 yang terbaik berdasarkan pengamatan kami.

Contoh Borang Soal Selidik Geografi Pt3 2018

Untuk siri tahun 2018 yang terkini, nah ini dia contoh borang selidik geografi pt3 bagi kerja khusus geografi pt3 yang anda cari dan inginkan seperti di bawah ini :

 Contoh Borang Soal Selidik  Geografi Pt3 2017 : Peta Lakar

borang temubual geografi

Contoh Borang Temubual Geografi Pt3 2016: Sistem Pengangkutan

Ada 4 contoh terbaik kesemuanya yang mengandungi 8 gambar bersamaan 8 muka surat seperti di bawah ini :

geografi pt3

Ini pula contoh borang soal selidik Geografi Pt3 2015 sebagai rujukan tambahan kepada anda

Contoh Borang Tugasan 2015 : Kegiatan Ekonomi

Sila klik satu persatu gambar di bawah sekali ini untuk paparan yang lebih jelas. Ada beberapa contoh seperti di bawah, senaraian soalan soal selidik Geografi PT3 yang kami kongsikan bersama dengan anda.

Pastikan anda menukar nama kawasan kajian kegiatan ekonomi yang sedang anda jalankan bagi Tugasan Geografi PT3 kali ini. Yang kami berikan hanya sebagai contoh dan rujukan kepada anda sahaja…

borang temubual geografi pt3

P/S : Jikalau anda mahu semak dan check butiran terbaru Kerja Kursus Geografi 2020 yang terkini boleh semak dengan cara KLIK SINI