Kenapa BSH Gagal Kredit

Kenapa BSH Gagal Kredit 2020: Penyelesaian Status Lulus tapi duit tak masuk Bank lagi

bsh gagal kredit

Ramai yang tertunggu-tunggu pembayaran bsh 2020.

Tetapi apabila dilakukan semakan status bsh 2020 bsh gagal kredit pula yang keluar.

Sedangkan sebelum itu, anda akan lihat terpapar pada DALAM PROSES PENGKREDITAN.

Jangan panik dan dan jangan risau. Ada penyelesaiannya. Kami kongsikan penyelesaiannya untuk sesiapa yang menghadapi masalah seperti ini:

Senarai Kandungan Penting:

Punca BSH Gagal Kredit

Berdasarkan penjelasan yang kami ini ini anda sebab dan punca mengapa dan kenapa duit tak masuk akaun anda.

  1. Permohonan atas nama suami, penerima sepatutnya adalah isteri anda TETAPI akaaun bank yang anda letakkan adalah akaun bank suami anda
  2. SEPATUTNYA, permohonan suami anda, penerima andalah isteri anda dan akaun bank yang diberikan mesti atas AKAUN BANK ISTERI

Penyelesaian

Ini adalah penjelasan rasmi oleh kerajaan Malaysia melalui Sekretariat BSH 2020 dari Pejabat Belanjawan Negara Malaysia untuk yang mana-mana bayaran masih tidak masuk akaun bank lagi

bsh lulus tapi duit tak masuk lagi

1) Jika anda salah seorang yang menerima status BSH gagal kredit tidak kira mana-mana bank yang telah anda daftarkan samada Malayan Banking Berhad (Maybank), CIMB Bank Berhad, Bank Rakyat, RHB, Bank Islam, Bank Simpanan Nasional (BSN) sila ikut perosedur dan arahan seperti di bawah ini:

Status Pengkreditan Bayaran Fasa Pertama Januari BSH 2020

BAYARANNAMA KREDIT BANKTARIKH KREDIT AKAUNSTATUS KREDITJUMLAH
FASA 1CIMB BANK BERHADGAGAL KREDIT300

Surat Makluman Bayaran Fasa Pertama Gagal Kredit BSH 2020 akan dihantar dan dipos kepada anda sebagai penerima ke alamat yang telah anda daftar sebelum ini untuk penunaian di kaunter BSN di mana-mana cawangan terdekat dengan anda.

TETAPI, jika anda masih tidak menerima surat makluman tersebut, proses penunaian masih boleh terus di buat di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional yang terdekat dengan anda, DENGAN SYARAT :

  • Maklumat NOMBOR BAUCAR telah terpapar pada bahagian MAKLUMAT PEMBAYARAN semasa anda melakukan semakan BSH 2020 melalui akaun anda.

SHARE pengumuman RASMI kerajaan ini di Facebook & Whatapps kawan-kawan dan ahli keluarga terdekat anda supaya mana-mana yang ada masalah seperti menerima duit yang dijanjikan dengan cepat tanpa sebarang masalah! Semoga perkongsian dapat mengurangkan kegusaran dan kegelisahan mereka.

BACA SINI: Jika anda gagal dapat bantuan bsh, anda juga boleh cuba mohon bpr semakan bantuan prihatin rakyat