Beg Tangan Bijan: 6 Fakta Harga Milik Rosmah

Beijo handbag. Bijan handbag. Jenama Beg tangan Bijan. Beg tangan rosmah mansor bijan.

beg tangan bijan

Ada yang sebut beijo handbag atau yang sebut bijan handbag. Paling pentingnya bila sahaja Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Datuk Seri Amar Singh menyebut beg tangan bijan, ramai yang tergelak.

Dahulu ada mulut mulut nakal yang terbalikkan nama Najib menjadikan ia jadi sebutan Bijan.

Tetapi rupa-rupa ramai yang tidak sedar yang mana sebutan Bijan adalah satu jenama yang cukup terkemuka dan cukup mewah serta menjadi sebutan dikalangan super VVIP di dunia.

Jenama bijan bukan calang-calang. Jikalau beg tangan Rosmah jenama Hermes birkin, jenama yang cukup mewah anda rasakan, beg jenama Bijan mengatasi segala jenama yang ada.

6 Fakta Menarik Beg Tangan Bijan Termasuk Rosmah Mansor

1) Bijan store yang dikenali dengan nama The House of Bijan terletak di kawasan golongan elit di Los Angeles iaitu Beverly Hills. Beverly Hills adalah kawasan yang didiami kalangan pengarah dan selebriti Hollywood, taikun kaya.

2) Bijan Store adalah diasaskan oleh rakyat Iran Bijan Pakzad yang berpindah dan berkelana di Los Angeles. Butik mewah ini mula dibuka pada tahun 1976.

beg tangan rosmah

3) Ramai super VViP pernah menggunakan khidmat Bijan Pakza. Antaranya ialah :

  1. Putera Rainer (Monaco)
  2. Hugh Hefner
  3. Arnold Schwarzenegger
  4. Pierce Brosnan
  5. Putera Charles
  6. Bill Clinton
  7. Barack Obama
  8. Najib Razak dan Rosmah Mansor ?

4) Jikalau anda mencuba walk in untuk melihat koleksi yang ada di The House Bijan, baik anda berfikir dua tiga kali. Ini kerana mereka yang dibenarkan masuk adalah berdasarkan temu janji. Mereka tidak layan yang hanya mahu window shooping aka poket kosong.

5) Yang menyebabkan harga beg bijan contohnya cukup mahal adalah terletak pada nilai ekslusif dan hasil kerja tangan mereka. Sangat-sangat terhad keluaran yang dihasilkan daripada The House of Bijan ini

6) Jangan tidak tahu, selain beg jenama bijan, The House of Bijan ada menghasilkan tali leher, kasut, set pakaian mewah

rosmah bijan
SUMBER: https://www.channelnewsasia.com/news/asia/5-things-house-of-bijan-handbag-seized-najib-razak-residences-10476082

P/S : Berapa agaknya harga beg tangan Rosmah Bijan ?

Berita Video mengenai pengumuman rampasan oleh Polis Diraja Malaysia termasuk beg tangan bijan bag melalui rampasan harta Najib dan Rosmah di rumah ada kaitan dengan Najib Razak

https://www.youtube.com/watch?v=XHElHpdCbOI

Video Bijan Pakzad Handbag yang mana PakZad adalah pengasas butik mewah terkemuka di dunia di bijan store

https://www.youtube.com/watch?v=xZuJYqXeROs&t=7s

Video bersama Nicolas bijan yang merupakan anak Bijan Pakzad yang menerusi legasi Butik mahal dan mewah ini, The house of bijan