About Mypt3

Assalamualaikum dan salam sejahtera!!

Terima kasih diucapkan kepada semua yang melawat ke portal Mypt3.com yang merupakan portal rujukan kategori kewangan seperti asb online banking, kategori bantuan kerajaan seperti program subsidi upah 2.0 dari perkeso, kategori pendidikan seperti saps ibu bapa dan kategori travel seperti promosi tiket air asia murah dan claim foodpanda voucher dan promo code

Portal Mypt3 seringkali dikunjungi ramai kalangan pelajar sekolah dan sekolah menengah serta ORANG MUDA yang berumur antara 18 hingga 34 tahun. Kebanyakannya menerusi telefon pintar mereka.

Tak cukup dengan itu, Mypt3.com juga banyak membantu kalangan pelajar yang ingin daripada peringkat sekolah rendah, sekolah, sekolah menengah sehingga berjaya sambung belajar ke peringkat yang lebih tinggi. Ramai yang sudah berjaya. Mypt3 sendiri gembira dengan kejayaan mereka semua.

Kami juga ada berkongsi banyak cerita percutian bajet di dalam negara serta di luar negara juga.

Anda ada kisah percutian menarik untuk dikongsikan?

Anda juga merupakan antara kalangan ratusan ribu yang hadir dan melawat portal Mypt3 setiap hari.

Jika anda ada sebarang persoalan dan cadangan ataupun urusan pengiklanan yang ingin ditanyakan dan diutarakan boleh terus hantarkan soalan anda ke email kami  di sini, mypt3.com(at)gmail.com.

TELEGRAM: https://t.me/bantuanmalaysia

(Gantikan at kepada simbol @ )

Sekian, terima kasih

Leave a Comment