≡ Menu

Tarikh Keputusan PT3 2018 Keluar : Bila Boleh Check Result PT3 ?

Tarikh Keputusan PT3 2018 Keluar? Bila Boleh Check Result PT3?

Alhamdulillah selesai sudah peperiksaan Tingkatan 3 atau lebih dikenali dengan PT3 2018 pada minggu lepas. Macam-macam dugaan yang ditempuhi oleh kalangan pelajar dalam keadaan suasana dan musibah jerebu terus melanda negara Malaysia.

keputusan pt3

Anda semua adalah kumpulan kedua yang menempuh peperiksan Tingkatan 3 PT3 kali ini. Bagaimana dengan soalan peperiksaan tempoh hari, boleh jawab?

Walaubagaimanapun usaha sudah, sekarang ini perbanyakkan berdoa dan tawakal dengan result PT3 2018 yang bakal diumumkan kelak. MyPT3 difahamkan dijangkakan result PT3 akan diumumkan sekitar bulan Disember 2018.

Bila Tarikh Keputusan PT3 2018 Keluar

Butiran seperti di bawah ini …


Perkara Pautan dan Butirannya
Tarikh Disember 2018
CHECK SINI Result PT3

 

Jikalau pada tahun lepas, tarikh keputusan PT3 keluar pada 14 Disember 2017 bersamaan hari Khamis. Untuk siri tahun 2018 ini pula, MyPT3 akan kemaskinikan tarikh result PT3 keluar nanti terus di sini.

Cara bagaimana untuk check dan semak keputusan PT3 akan juga dikemaskini seperti link di atas ini. Mypt3 doakan semoga apa yang dihajati oleh adik-adik sekalian dipermudahkan.

P/S : Banyakkan berdoa. Gunakan masa yang ada ini jangan berbuang masa buat ulang kaji sebanyak mungkin dan jangan lupa untuk berdia dan terus berdoa.

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Semakan Keputusan Pt3 : Check Result Online Saps PT3 Semakan Keputusan Pt3 dengan cara Check Result Online? Alhamdulillah ini semua untuk memudahkan para pelajar Tingkatan 3 yang bakal ambil se...
Ranking Sekolah Terbaik di Malaysia : Senarai Untuk SK, SJK, SMK Ranking Sekolah Terbaik di Malaysia. Senarai Untuk SK, SJK, SMK Bukan jaminan untuk mengatakan anda masuk sekolah harian anda sudah selangkah ke arah...
Senarai Ranking SBP MRSM PT3 Terbaik di Malaysia Senarai Ranking SBP Ranking MRSM PT3 Terbaik di Malaysia? Kepada adik-adik di sini yang sedang berkira-kira untuk sambung belajar untuk kemasukan ke ...


pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2018 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post:

Pt3 2018 by Mypt3.com

Pt3 2018 by Mypt3.com