≡ Menu

Tarikh Keputusan PT3 2017 Keluar? Bila Boleh Check Result PT3?


Tarikh Keputusan PT3 2017 Keluar? Bila Boleh Check Result PT3?

Alhamdulillah selesai sudah peperiksaan Tingkatan 3 atau lebih dikenali dengan PT3 2017 pada minggu lepas.

keputusan pt3

Macam-macam dugaan yang ditempuhi oleh kalangan pelajar dalam keadaan suasana dan musibah jerebu terus melanda negara Malaysia.

Anda semua adalah kumpulan kedua yang menempuh peperiksan Tingkatan 3 PT3 kali ini. Bagaimana dengan soalan peperiksaan tempoh hari, boleh jawab?

Walaubagaimanapun usaha sudah, sekarang ini perbanyakkan berdoa dan tawakal dengan result PT3 2017 yang bakal diumumkan kelak. MyPT3 difahamkan dijangkakan result PT3 akan diumumkan sekitar bulan Disember 2017.

Tarikh Keputusan PT3 2017. Bila Keluar?

Buitran seperti di bawah ini …


Perkara Pautan dan Butirannya
Tarikh 14 Disember 2017
KLIK SINI Check Result PT3 Secara Online

 

Jikalau pada tahun lepas, tarikh keputusan PT3 keluar pada 19 Disember 2016 bersamaan hari Isnin. Untuk siri tahun 2017 ini pula, MyPT3 akan kemaskinikan tarikh result PT3 2017 keluar nanti terus di sini.

Cara bagaimana untuk check dan semak keputusan PT3 akan juga dikemaskini seperti link di atas ini. Mypt3 doakan semoga apa yang dihajati oleh adik-adik sekalian dipermudahkan.

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

e Semakan Keputusan Peperiksaan MRSM Online bagi S... e Semakan Keputusan Peperiksaan MRSM Online bagi Setiap Semester Sekarang ini cukup mudah. Ingat dahulu jikalau dapat keputusan peperiksaan setiap ...

pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2017 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post: