≡ Menu

Tajuk Kerja Kursus Geografi Pt3 2016 : Sistem Pengangkutan di Malaysia

Tajuk Kerja Kursus Geografi Pt3 2016 : Sistem Pengangkutan di Malaysia

Bermula minggu hadapan, khusus buat kalangan pelajar Tingkatan 3 akan bertarung sekali lagi untuk tempoh 2 minggu lamanya bagi menyiapkan kajian kes melibatkan Kerja Kursus Geografi Pt3 2016 bermula 17 julai hingga 29 Julai 2016 ini.

tajuk kerja kursus geografi pt3

Berdasarkan maklumat yang Mypt3 perolehi khas untuk pembaca setia di sini, tajuk kerja kursus geografi pt3 2016 adalah seperti di bawah ini :

Mari semak bersama-sama…

“Kajian kes melibatkan sistem pengangkutan di kawasan tempat tinggal atau di sekitar sekolah anda”

P/S : Viral dan sebarkan kepada rakan-rakan anda termasuk di facebook dan di Twitter mengenai maklumat awal ini bagi memudahkan anda bersama-sama

PP/S : Nantikan kemaksini dan maklumat yang seterusnya mengenai intipati disebalik tajuk kerja kursus geografi Pt3 2016 kali ini. Dalam, pada masa yang sama anda boleh mula semak pautan bagi butang navigasi di bahagian atas sekali yang tertera perkataan kerja kursus geografi untuk melihat yang terkini mengenai tugasan anda yang terbaru ini.

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Cadangan Sistem Pengangkutan Pt3 2016 : Senarai Pe... Cadangan Sistem Pengangkutan Pt3 2016 : Senarai Penambaikan Kerja Khusus Geografi? Pastinya semua calon PT3 sudah sedia maklum bahawa anda dikehendak...

pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2017 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post: