≡ Menu

Derma Ke Tabung Harapan Malaysia Dapat Pelepasan Cukai

Derma Ke Tabung Harapan Malaysia THM Dapat Pelepasan Cukai. Wujudkan tabung harapan Satu Tindakan zalim. Benarkah MOF Malaysia?

Kepada Datuk Seri Najib Razak selaku bekas Perdana Menteri Malaysia, ini baru namanya derma. Bukan derma 2.6 bilion entah tidak pasti datang dari mana. Alih-alih masuk ke akaun bank Datuk Seri Najib Razak. Alih-alih pulang balik ke Pak Arab. Kartun.

tabung harapan malaysia

Dengan harapan dapat kurangkan jumlah hutang negara Malaysia yang sekarang ini dikatakan mencacah RM1 trilion satu angka yang tidak disangka oleh rakyat Malaysia untuk disebut dibibir mereka sebelum ini, penubuhan Tabung Harapan Malaysia THM dilakukan.

Pengumuman tabung derma aka Malaysia donation ini dibuat sendiri Tun Dr Mahathir Mohamad yang mana diperincikan oleh Menteri Kewangan Lim Guan Eng (MOF Malaysia).

Disebabkan keborosan dan salah urus tadbir kewangan negara Malaysia di bawah kepimpinan Perdana Menteri Malaysia sebelum ini yang juga merupakan Menteri Kewangan, Datuk Seri Najib Razak, beban terpaksa digalas oeh Tun Mahathir supaya hutang negara Malaysia ini dapat dikurangkan.

Tujuan penubuhan Tabung Harapan Malaysia THM dibuka kepada umum adalah jelas supaya dapat memberikan peluang kepada rakyat Malaysia yang perihatin untuk membantu mengurangkan sedikit sebanyak hutang negara Malaysia yang cukup tinggi ini.

Butiran Pembayaran Derma Ke Tabung Harapan Malaysia

  • Bank : Malayan Banking Berhad
  • Nombor Akaun Bank : 566010626452

Sumbangan Derma Dapat Pelepasan Cukai

  1. Berita baik buat anda di mana setiap sumbangan derma yang anda salurkan ke tabung ini akan mendapat pelepasan cukai
  2. Butiran akan dikemaskinikan lagi……..

P/S : Kerajaan berterus terang dengan kedudukan negara kita hari ini. Kerajaan tak rompak duit rakyat. Kerajaan nampaknya telus dan bersungguh-sungguh untuk bantu negara kita untuk dipulihkan, apasalah nya menyumbang bukan. Ayuh kita sebarkan berita ini supaya lebih ramai dapat menyumbang sesuatu kepada negara. Negara memerlukan kita semua

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

6 Sebab Hutang Malaysia Semakin Melonjak Tinggi 6 Sebab Hutang Malaysia Semakin Melonjak Tinggi. Jumlah Hutang Negara Malaysia terkini Rm1 trilion Sejak dari era pemerintahan Tunku Abdul Rahman, Tu...


pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2018 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post:

Pt3 2018 by Mypt3.com

Pt3 2018 by Mypt3.com