Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
≡ Menu

Saps PT3 Semakan Keputusan Check Result Online?

Saps PT3 Semakan Keputusan Check Result Online?

Alhamdulillah ini semua untuk memudahkan para pelajar Tingkatan 3 yang bakal ambil semakan PT3 tidak lama lagi. Kejap masa berlalu bukan?

Mypt3 pasti yang mana kalangan adik-adik di sini yang sedang tunggu dan terus menunggu result PT3, sedang berdebar-debar menunggu berapa sebenarnya yang boleh mereka perolehi hasil penat lelah, tenaga, masa, dan juga kerahan akal fikiran bagi memberikan yang terbaik bagi Peperiksaan Tingkatan 3 kali ini.

saps pt3

Seperti yang telah Mypt3 kongsikan sebelum ini di portal ini, tarikh semakan keputusan PT3 keluar dalam bulan Disember sekitar minggu kedua.

Boleh dikatakan tahun ini merupakan tahun yang panjang bagi pelajar Tingkatan 3 dengan tugasan kerja kursus Sejarah mahupun geografi yang perlu disudahkan termasuk tugasan-tugasan yang lain seleras dengan format Pentaksiran Tingkatan 3. Kami pasti anda telah membuat yang terbaik.

Perbanyakan berdoa daripada sekarang. Semoga dipermudahkan permintaan anda.

Jikalau sebelum ini, untuk tahun-tahun yang lepas, pelajar diberikan beberapa pilihan untuk check result PT3 anda samada secara online ataupun sms ataupun boleh terus datang ke sekolah atau JPN untuk mendapatkan semakan Saps PT3 yang lebih lengkap dan terperinci.

Untuk semakan sebelum ini, jikalau secara online, anda boleh layari secara online, boleh layari SAPS seperti link yang dikongsikan di bawah. Walaubagaimanapun kemudahan semakan secara SMS tidak disediakan.

Pilihan Check Result Pt3 2018 Semakan PT3

Anda boleh anda dapatkan keputusan anda secara online dengan cara KLIK LINK di bawah ini:

KLIK SINI : Tiada disediakan

Sila sharekan kepada rakan-rakan anda di Whatapps, Facebook

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Semakan Keputusan Peperiksaan UPSR, PT3, SPM di SP... Semakan Keputusan Peperiksaan UPSR, PT3, SPM di SPPAT LPM Online Ingat dahulu jikalau jikalau mahu ambil keputusan peperiksaan besar seperti UPSR, PM...
Tarikh Keputusan PT3 2018 Keluar : Bila Boleh Chec... Tarikh Keputusan PT3 2018 Keluar? Bila Boleh Check Result PT3? Alhamdulillah selesai sudah peperiksaan Tingkatan 3 atau lebih dikenali dengan PT3 2...
Ranking Sekolah Terbaik di Malaysia : Senarai Untu... Ranking Sekolah Terbaik di Malaysia. Senarai Untuk SK, SJK, SMK Bukan jaminan untuk mengatakan anda masuk sekolah harian anda sudah selangkah ke ar...

pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2017 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post: