≡ Menu

Daftar dan Login Portal Pembasmian Kemiskinan

Daftar dan Login Portal Pembasmian Kemiskinan

Kami boleh katakan ini merupakan satu skim dan insentif yang mirip kepada skim pencen khusus untuk golongan wanita samada kumpulan suri rumah, janda ataupun kumpulan ibu tunggal di Malaysia. Dek kerana Timbalan perdana Menteri Malaysia hari adalah wanita yang juga merupakan Menteri untuk Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat beliau merasakan yang golongan wanita di Malaysia perlu dibela.

Portal Pembasmian Kemiskinan

Itu sebablah lahirnya program yang seumpama ini di mana merealisasikan seperti yang terkandung dalam janji manifesto pakatan Harapan.

Pihak Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat menggunakan data dan senarai nama yang terkandung dalam Portal Pembasmian Kemiskinan ekasih untuk membolehkan anda menikmati hak dan bahagian anda seperti yang dijanjikan oleh kerajaan.

Oleh itu, kerajaan telah meminta anda semua yang terdiri daripada kumpulan ini anda boleh melakukan pendaftaran di portal pembasmian kemiskinan sekarang.

Cara Daftar Nama Anda di Portal Pembasmian Kemiskinan

Sila daftar akaun anda melalui pautan pada jadual di di bawah ini :

Perkara Butirannya
Akses Portal Pembasmian Kemiskinan ekasih

 

Apa yang kerajaan mahukan jikalau apa terjadi pada hubungan suami dan isteri, golongan wanita tetap terbela. Jadi masih belum terlambat untuk mulakannya daripada sekarang.

Dan dalam masa yang sama golongan yang bersendirian seperti janda dan ibu tunggal tetap dibantu.

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Bagaimana Cara Pembayaran Caruman KWSP Suri Rumah Bagaimana Semak Cara Pembayaran Skim Caruman KWSP Suri Rumah. Bayaran Caruman Kwsp untuk Suri Rumah Berita baik untuk golongan suri rumah. Dalam usah...
Cara Semakan eKasih : Daftar Bantuan Sara Hidup di Portal E-Kasih Semakan eKasih dan Daftar bantuan sara Hidup di Portal E-Kasih Online Sekarang kos sara hidup di Malaysia terus melambung tinggi. Bagi meringankan be...


pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2018 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post:

Pt3 2018 by Mypt3.com

Pt3 2018 by Mypt3.com