≡ Menu

Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 Tugasan 2016 : Soalan Sistem Pengangkutan

Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 Tugasan 2016 : Soalan Sistem Pengangkutan

Jikalau pada tahun lepas bagi contoh borang soal selidik tugasan Geografi PT3 pelajar dikehendaki melakukan tugasan dan kerja kursus khusus bagi pelajar Tingkatan 3 dengan menyiapkan borang soal selidik kegiatan ekonomi tahun 2015 dan tajuk pencemaran udara pada tahun 2014, apa pula tajuk untuk Kerja Khusus Geografi Pt3 2016 kali ini?

borang soal selidik

Tajuk Sistem Pengangkutan di kawasan kajian anda telah dipilih dan borang soal selidik Geografi Pt3 2016 telah pun dipilih di mana ia merupakan sebahagian daripada mekanisme kajian dan tugasan Geografi PT3 pada tahun ini

Calon dikehendaki menjalankan kajian lapangan tentang sistem pengangkutan di sekitar tempat tinggal / sekolah calon.

Semua borang soal selidik geografi PT3 yang telah pun dijawab oleh responden anda antara 10 hingga 20 orang wajib disertakan bersama-sama dengan tugasan Geografi PT3 kali ini.

Kajian lapangan tersebut haruslah merangkumi perkara berikut:

  • a) Konsep dan takrifan sistem pengangkutan
  • b) Latar belakang sistem pengangkutan di kawasan tersebut dan persembahan grafik yang sesuai tentang sistem pengangkutan di kawasan kajian tersebut.
  • c) Masalah sistem pengangkutan
  • d) Cadangan usaha-usaha untuk meningkatkan mutu sistem pengangkutan di kawasan tersebut.

Oleh itu seperti biasa kali ini tahun peperiksaan Tingkatan 3 PT3, Mypt3 tampil sekali lagi untuk membantu melancarkan tugasan anda dengan berkongsi contoh borang soal selidik sistem pengangkutan tugasan geografi PT3 yang terbaik berdasarkan pengamatan kami.

Ada 4 contoh terbaik kesemuanya yang mengandungi 8 gambar bersamaan 8 muka surat seperti di bawah ini :

pt3

Contoh Borang Soal Selidik Geografi Pt3 2016: Sistem Pengangkutan

Ini pula contoh borang soal selidik Geografi Pt3 2015 sbagai rujukan tambahan kepada anda

Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 Tugasan 2015 : Kegiatan Ekonomi

KLIK SINI : Contoh Kegiatan Ekonomi PT3 Geografi untuk tahun 2015

Sila klik satu persatu gambar di bawah sekali ini untuk paparan yang lebih jelas. Ada beberapa contoh seperti di bawah, senaraian soalan soal selidik Geografi PT3 yang kami kongsikan bersama dengan anda.

Pastikan anda menukar nama kawasan kajian kegiatan ekonomi yang sedang anda jalankan bagi Tugasan Geografi PT3 kali ini. Yang kami berikan hanya sebagai contoh dan rujukan kepada anda sahaja…

pt3

P/S : Jikalau anda mahu semak dan check butiran terbaru Kerja Kursus Geografi 2016 yang terkini boleh semak dengan cara KLIK SINI

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Cadangan Sistem Pengangkutan Pt3 2016 : Senarai Pe... Cadangan Sistem Pengangkutan Pt3 2016 : Senarai Penambaikan Kerja Khusus Geografi? Pastinya semua calon PT3 sudah sedia maklum bahawa anda dikehendak...

pt3

PERHATIAN! Jikalau anda pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan Tingkatan 3, anda dijemput untuk sertai Study Group Facebook PT3 2017 dengan cara KLIK SINI.

1) Berbincang dan bertanya secara terus secara ekslusif dengan rakan-rakan online yang lain
2) Mengetahui soalan ramalan, contoh soalan dll
3) Tips persediaan menghadapi peperiksaan besar PT3
4) Semuanya adalah PERCUMA. Sertainya sekarang…

Next post:

Previous post: